De praktijk

Meer dan 35 jaar ervaring staan voor u klaar en maken u wegwijs in de fascinerende wereld van de sport!

Door onze ervaring in de (sport)marketingcommunicatie zijn wij goed in staat om onze relaties te adviseren over wat wel, en niet haalbaar is binnen de sport. Natuurlijk staat uw wens centraal en zullen wij alles in het werk stellen deze te vervullen, maar wij vinden het tevens onze taak om u te waarschuwen voor droomkastelen en loze beloftes, die wij helaas nog te vaak tegen komen.

De ‘wij’ in dit verhaal zijn een groot netwerk van specialisten op hun eigen gebied, waar ik nauw mee samenwerk. Dit betekent dat wij voor iedere opdracht en relatie, het juiste team kunnen samenstellen. Dit team moet volgens ons in staat zijn om uw wensen optimaal in te vullen. De coördinatie blijft ten alle tijden in handen van JM Smulders BV, zodat u één aanspreekpunt houdt voor de dagelijkse zaken.

Wij kunnen met u meedenken en adviseren over strategische keuzes, conceptontwikkeling en uitvoering. Hierbij staat voorop dat wij uw marketing euro’s zullen uitgeven aan reële doelen voor reële prijzen, waarbij de eindbeslissing natuurlijk altijd aan u is.

In de praktijk blijkt dat het verstandig is dat wij samenwerken met uw huidige en reeds bekende communicatiespecialisten; in huis of uw bureau. Zij kennen u en uw bedrijf. Voorwaarde is wel dat zij mee willen gaan in het traject waartoe u zelf besloten heeft. Omdat de activatie van een concept vaak vraagt om een 360 aanpak, is de opgebouwde kennis bij de verschillende toepassingen van groot belang. Integratie van de sport binnen het gehele palet is een voorwaarde om eventueel verworven rechten, ook optimaal te activeren.

Onderaan de streep gaat het natuurlijk om het resultaat. Het is daarom dat wij vanaf het begin ook inzetten op vaste evaluatiemomenten waarbij het resultaat wordt afgezet tegenover vooraf gestelde doelen en criteria.

Mocht u geïnteresseerd zijn om eens af te wegen hoe sport binnen uw marketingcommunicatie een rol kan spelen, aarzel dan niet en maak vrijblijvend een afspraak.

%d bloggers liken dit: